Onmiddellijk bij het binnenkomen viel ons een uiterst warm en vriendelijk onthaal te beurt door onze sympathieke voorzitter Ignace en door onze gedreven dirigente Christelle welke beiden kwistig omsprongen met hun welgemeende Nieuwjaarswensen.

Christelle begon meteen met de klassieke inzingsessie waarbij duidelijk bleek dat sommige koorleden met een ietwat schrapende stem de uitspattingen van de feestperiode niet konden verdoezelen.

Na de repetitie maakte Ignace een korte wandeling door het komende werkjaarprogramma 2018 . Ook werd het startschot gegeven van een nieuwe website, die niet alleen als uithangbord zal dienen, maar ook als werkinstrument voor het koor.

Daarna werden wij gewoon overweldigd door onze immer attente Madelon en co met superlekkere, gezonde en gevarieerde belegde broodjes, vergezeld van een ruime keuze uit het warm of koud drankenarsenaal.

Een hint naar de dames toe: als jullie ons “de breisteek” willen aanleren kunnen wij er als mannen misschien een nieuw vervolg aan breien voor een volgende Nieuwjaarsreceptie in Januari 2019!

Al bij al een schitterend en lovenswaardig initiatief van ons AMICANTI-bestuur waarvoor onze gemeende DANK!!!